Vacature: adviseur

Heb jij interesse in een maatschappelijk betekenisvolle baan waarin al je talenten tot hun recht komen? Een omgeving waar je naar hartenlust de diepte en de breedte kunt verkennen? Wij zoeken een vrolijke, flexibele, T-shaped professional die houdt van verbinden en belangen afwegen. En met affiniteit voor maatschappelijke vraagstukken, openbaar bestuur, politiek en recht.

Zelf de leukste opdrachten uitkiezen
Ben jij analytisch sterk, stressbestendig, creatief en oplossingsgericht? En ligt jouw gedrevenheid in het verder brengen van onze opdrachtgevers bij publieke en publiek-private samenwerkingsvraagstukken? Lijkt het je ook leuk om zelf een vinger in de pap te hebben bij het uitkiezen van de leukste kortdurende of langlopende opdrachten, en wil je niets liever dan je mouwen opstropen om mee te bouwen aan een jonge organisatie die sterk in ontwikkeling is?

PROOF hoe heerlijk werk kan zijn
Zoals ze in het Engels zeggen: the PROOF of the pudding is in the eating. Heb jij je WO-master afgerond en 0-3 jaar relevante werkervaring? Voel je je verbonden met de meest uiteenlopende doelgroepen in de maatschappij en kijk je vanuit verschillende perspectieven naar vraagstukken? Herken jij je in dit profiel, dan nodigen we je graag uit om te komen proeven hoe heerlijk werk kan zijn!

Wat kun je verwachten?
Als je bij PROOF Adviseurs start, draai je vanaf dag één mee in projecten. Dit betekent bijvoorbeeld dat je meegaat naar klanten voor gesprekken en offertes en presentaties en rapportages maakt. Ook verdiep je je in projecten door deskresearch. Tijdens interne teamoverleggen bepaal je samen wat de beste duurzame oplossing is voor de opdrachtgever. Daarnaast werk je aan je eigen inhoudelijke interne project en aan de hand van je individuele ontwikkelingsplan aan jouw groei als adviseur. Bijvoorbeeld door het volgen van (interne) cursussen en trainingen.

Wij willen dat jij je bij ons thuis voelt
Bij PROOF willen we gebruikmaken van alle talenten op de arbeidsmarkt. Wij waarderen en zoeken juist de verschillen om het verschil te maken.

Het draait om samenwerken en teamgeest
Wij bieden je een dienstverband van een jaar, voor ten minste 32 uur per week in een groeiende organisatie. Bevalt de samenwerking van beide kanten, dan kom je daarna in vaste dienst. Je treft bij ons een informele cultuur, waarbij samenwerken en teamgeest vooropstaan. Je kunt rekenen op inhoudelijk uitdagende en maatschappelijk betekenisvolle opdrachten en kunt je ontwikkelen tot een expert in het adviesvak. Wij hebben een actief diversiteitsbeleid. Reguliere feestdagen kun je ruilen voor eigen belangrijke (feest)dagen zoals het Suikerfeest, Chanoeka of Pride. We bieden je een marktconform salaris, flexibele werktijden en uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Kom kennismaken
De eerste stap in de sollicitatieprocedure is een kennismakingsgesprek. Voor een selectie van de kandidaten uit de kennismakingsgesprekken organiseren we de PROOF-carrousel. Op deze dag leer je de mensen, de organisatie en het werk van PROOF Adviseurs beter kennen. Daarna kan nog een assessment volgen.

Voor meer informatie over de werken bij PROOF, de functie of de sollicitatieprocedure klik hier of neem contact op met Laura Huntjens via 085-0471007 of laura@proofadviseurs.nl.

Solliciteer
Heb je interesse? Dan ontvangen wij je sollicitatiebrief met cv graag uiterlijk 8 november per mail.