Stagiair Matthia Goedegebuur stelt zich voor

Gisteren hebben we Matthia Goedegebuur verwelkomt als onze nieuwe stagiair. We hebben hem een aantal vragen gesteld om nader kennis te maken.

Wat studeer je?  

Ik ben halverwege mijn bachelor Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het is een sociale studie waarbij maatschappelijke vraagstukken worden benaderd vanuit verschillende vakgebieden zoals rechtsgeleerdheid, politicologie en economie. De focus ligt hierin op de publieke sector.

Vanwaar de keuze voor PROOF?  

Tijdens mijn studie heb ik een specifieke interesse ontwikkeld voor samenwerking tussen publiek-publieke en publiek-private partijen. In mijn zoektocht naar een stageplaats sprong PROOF Adviseurs er meteen uit vanwege de specialisatie in governance en onderzoek. Daarnaast trok het diverse team aan adviseurs en de brede variatie aan opdrachten mij aan.

Wat ga je allemaal doen bij PROOF?  

In de eerste plaats zo actief als mogelijk meedraaien in een aantal projecten die nu lopen. Daarnaast ga ik binnen PROOF als organisatie onderzoek doen naar hoe het ‘hybride werken’ wordt ervaren onder de medewerkers. Op basis hiervan hoop ik aanbevelingen te kunnen geven.

Waar kijk je het meest naar uit voor de komende tijd?  

Om met zoveel mogelijk mensen in de organisatie in gesprek te gaan! In de eerste plaats geeft dit een mooi beeld voor mijn onderzoek naar hybride werken en de daaruit voortvloeiende aanbevelingen. In de tweede plaats vind ik het heel leerzaam om achter de achtergronden en motivatie van mensen te komen.

Wat doe je verder nog?  

Ik speel trompet, luister graag muziek, werk eenmaal in de week in een winkel en rust als het kan lekker uit.