Lianneke den Toom

Lianneke is een gedreven junior adviseur die graag aan de slag gaat met maatschappelijke relevante vraagstukken door verschillende partijen met elkaar samen te verbinden en door strategisch na te denken over de vormgeving van publieke organisaties.

Lianneke weet door de combinatie van haar sociaalwetenschappelijke en juridische studies kwesties vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. De rode draad in haar werk is het werken met mensen aan inhoudelijke processen, waarbij ze aandacht heeft voor de sociale dynamieken en de identiteit van een organisatie. Haar persoonlijke benadering, kritische blik en oplossingsgerichtheid kenmerken haar werkstijl.

Tijdens haar studie heeft Lianneke gewerkt bij een semi-publieke organisatie en heeft ze stage gelopen bij maatschappelijke organisaties en de overheid. Hier zag ze van dichtbij hoe samenwerkingen in grote en kleine organisaties verlopen en leerde ze om met diverse partijen te werken aan duurzame en toekomstgerichte oplossingen. Ook versterkte ze in deze stages haar onderzoekvaardigheden waardoor ze nu complexe processen goed kan doorgronden en in deze processen niet alleen oog heeft voor de juridische uitvoerbaarheid, maar ook voor de praktische.

Terug naar overzicht

Loopbaan & carriere

PROOF Adviseurs (2020 - heden)

junior adviseur

Opleiding

  • Master Internationaal Recht, Universiteit Leiden, 2017-2019
  • Bachelor Politieke Wetenschappen, Universiteit Leiden, 2013-2017

Publicaties

Ook met ons samenwerken?

Benieuwd naar wat onze adviseurs voor uw organisatie kunnen betekenen? Laten we kennismaken!

Neem contact op