Fede Yüksel

Fede is een verbindende en analytisch sterke junior adviseur. Zij werkt met een multidisciplinaire blik en heeft een hands-on mentaliteit.

Fede is een verbindende en analytisch sterke junior adviseur. Zij werkt met een multidisciplinaire blik en heeft een hands-on mentaliteit.

Haar politieke-bestuurlijke kennis in combinatie met haar juridische affiniteit stelt Fede in staat om binnen de publieke sector maatschappelijke vraagstukken om te zetten naar werkbare samenwerkingsverbanden. Met haar multidisciplinaire blik bekijkt Fede vraagstukken kritisch en altijd vanuit verschillende perspectieven.

Fede is tijdens haar opleidingen betrokken geweest als vrijwilligster bij diverse ontwikkelingsprojecten en heeft gedurende haar stage deel uit gemaakt van het project dat zich richtte op het toetreden van vluchtelingen tot de arbeidsmarkt. Mede door deze ervaringen heeft Fede gezien hoe essentieel een efficiënte samenwerking tussen de verschillende stakeholders is in het hebben van maatschappelijke impact. De uitdagingen die dit met zich meebrengen intrigeren Fede.

Fede haar opleidingen hebben zich vooral gefocust op het doen van academisch onderzoek waarin politieke thema’s vanuit meerdere dimensies werden belicht. Haar studie leerde haar complexe maatschappelijke vraagstukken te analyseren door gebruikt te maken van haar analytische houding, leergierigheid en resultaatgerichtheid. Deze vaardigheden zet Fede nu in tijdens haar werk, dat zich voornamelijk richt op vraagstukken rondom publieke samenwerking.

Terug naar overzicht

Loopbaan & carriere

PROOF Adviseurs (2020)

Junior Adviseur

Opleiding

  • Bachelor International Studies, Universiteit Leiden, 2014 - 2018
  • Master International Politics met als afstudeerrichting duurzaamheid en ontwikkelingssamenwerking, Katholieke Universiteit Leuven, België, 2018 - 2019

Publicaties

Ook met ons samenwerken?

Benieuwd naar wat onze adviseurs voor uw organisatie kunnen betekenen? Laten we kennismaken!