Maak kennis met onze nieuwe stagiaire Linde Verweij

PROOF Adviseurs heeft een nieuwe stagiaire! Linde Verweij, master student Social Policy and Public Health aan de Universiteit van Utrecht, krijgt de komende tijd een kijkje achter de schermen van ons adviesbureau. Ze gaat meewerken aan verschillende projecten, waarbij de nadruk ligt op opdrachten in het sociaal domein. Linde stelt zich hieronder graag verder aan u voor.

Vertel eens iets over je studieachtergrond

‘Na de havo en een ‘highschool exchange’ jaar in de Verenigde Staten ben ik begonnen met de opleiding Mens en Techniek – Gezondheidszorg Technologie aan de Hogeschool van Rotterdam. Tijdens deze opleiding heb ik werk- en stage-ervaring opgedaan bij een innovatie-team van een zorginstelling en bij een bedrijf dat Virtual Reality software ontwikkelt voor de GGZ. Ik ontdekte toen dat ik energie krijg van het helpen van mensen en dat ik daarnaast graag een bijdrage wil leveren aan onze maatschappij om deze prettiger te maken voor iedereen. Ook kwam ik erachter dat ik nog verder wilde leren en ben daarom na het behalen van mijn hbo-diploma begonnen met de (pre-) master Social Policy and Public Health.’

Waarom een stage bij PROOF Adviseurs?

‘Ik was op zoek naar een stage binnen het sociaal domein, omdat dat goed bij mij past. In mijn zoektocht kwam ik terecht bij PROOF Adviseurs en werd direct enthousiast. Ik zag dat PROOF zich richt op (het verbeteren van) samenwerking tussen verschillende partijen en daarbij projecten doet in uiteenlopende regio’s. Daarnaast sprak een stage bij een adviesbureau mij erg aan. Door de diversiteit aan opdrachten voor mij een goede manier om meer te leren over waar mijn interesses en kwaliteiten liggen.’

 Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?

‘In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn d.m.v. sporten (hockey, bootcamp, hardlopen) en/of wandelen. Daarnaast ben ik best wel competitief en houd ik ervan om bord- en kaartspelletjes te spelen met vriendinnen, wat ook een wekelijkse activiteit van mij is. Verder vind ik het leuk om met mijn handen bezig te zijn en bijvoorbeeld mijn planten te verzorgen of lekker te koken.’

Hoe omschrijven je vrienden en familie je?

‘Toevallig moest ik dit laatst voor mijn opleiding op een rijtje zetten in het kader van sollicitatie voorbereidingen. Door mijn vrienden en familie werd ik omschreven als iemand die in oplossingen denkt en erg proactief is. Daarnaast werd genoemd dat ik direct, empathisch en open ben en altijd oog heb voor anderen.’